Cennetabat Şht. Havacı Er Nurettin MANAZ İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB https://cennetabat.meb.k12.tr
Adres : Cennetabat Köyü /Karakoyunlu/Iğdır
VİZYON : Milli eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gereklerine uygun bilgi kazanan, bilgi üreten tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla gelecek için kullanan, kendi bölgesinde ve yurt çapında lider okul olmak.Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve İnkılaplarında, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yükseltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak ve; Çağın gereklerini iyi analiz edip, çocuklarımızı yaratıcı, araştırmacı ruhlu yetiştirmek, sosyal duygusal yönde gelişmelerini sağlamak, öğrenmeyi öğrenmiş, kendine güvenen, sağlam karakterli sorumluluk taşıyan, kendi kendini yönetebilen, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen bir nesil yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 - 13.50
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : soba ile ısınıyor
Servis : Öğretmen servisi mevcuttur.
Ulaşım : Öğretmen servisi ile.
Yerleşim Yeri : Cennetabat Köyü / Karakoyunlu/Iğdır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 25 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :